helgen.

helgen var helt underbar, fredags var det myskväll med middag och rödvin. Lördag var det personalfest med lasergame, sen lite fylla hos Emma, kvällen avlutades på statt och alamedan. Söndagen var häst och pizza Beck film och soffmys med härligt sällskap och katterna. Endast i Karlskrona kan man köpa Sjöfågel till middag, och endast här är det tok stökigt hos skomakaren, fast fina blev mina stövlar.! Ja just de, i helgen festade vi med en kille som hade storlek 51 i skor. !! Ja visst 14 cm större än mina.( se bilden till höger.) där är det min fot. 37cm mot hans 51cm stora sko.


solsken

jaha som ni vet så skrev jag att snart vänder det. Det har de gjort.!! Just nu så skiter jag i att bilen är lite mindre hel och att Toran är utan framsko.

Jag är bara glad. glad så det står härliga till. För idag skiner solen och vi ska åka skridskor, dricka kaffe i thermos och sånt mys.
Sen är jag ju helgmamma åt två katter tills måndag. Smilla och casper, casper är en liten fjant som redan har rivit ner halva mitt place. Smilla börjar nog aklimatisera sig för i morse kom hon och la sig i sängen. så mysigt. Ja jag är helt enkelt glad. så det så!

piis out

promota.

Det är ju inte bara jag som har sån här blogg o detta  självklart vill dom andra även ha lite fler läsare, så nu ska det uppdateras i blogg vännerna med länkar till deras sidor, ta en titt. vem vet ni kanske hittar en ny favorit blogg.;)

Ska även tillägga att min käre vän tävlar i topmodel bahrain gör nedan för att rösta!! DO IT!!!
Du skickar "sophie"till +973 36121284 Eller maila 'Sophie' till [email protected].

I övrigt så har jag blivit någon form av cyniker inom vissa områden, det här när man träffar nytt folk, då av det manliga slaget, så inser man att det finns vissa saker som man inte vill höra,( men av någon konstig anledning så säger dessa killar ändå dessa saker.)

1. Pratar om sin ex. nej tack går fet bort.
2. pratar om vilka djur deras ex hade/ har vilka djur dom hade tillsammans osv.
3. pratar om inredningen som hans ex hade bestämmt, tillägger jag måste flytta då det blev för dyrt nu när man inte bor två längre.
4. framtidssnacket, om tre månader får du se mig när jag har.. bla bla. ( Jag känner bara snälla, vi är på första dejt. du vet väl inte om jag vill se dig igen??)
5.Insinuerar om att man verkligen borde passa ihop, som någon form av övertalning,
6. pratar som om att man skulle vara ihop ( vi kan ju göra det nästa vecka osv)
7. säger att man har snygga kompisar, ( jo tack ja vet, ragga på dom då)
8 frågar samma sak typ 4 gånger under kvällen., vad är det för mening att fråga när man inte lyssanar ändå.?
9.berättar anekdoter som inte är roliga.
10. Gör antaganden om eventuella barns ögonfärg.

Skulle uppskatta om någon gör en nej tack lista för oss tjejer när vi går på dejt,.;) piis out peeps
9.


Hästtävling i udden



Lilla Elin i mitt stall har gjort videon, skimmlen och Matidla står i mitt stall. Min häst är den brun/röda. Enjoy!

fest.

Konvesation i fredags då rökpaus skedde kom det en random kille från festen i huset mittemot.

Jag: Så vad har ni för typ av tema på eran fest.?
Tystnad.. killen tänker och undrar säkert, va fan menar hon med tema?
Killen: Tja, typ sprit och alkohol tema. vadå har ni nått tema eller.?
Jag. Ja vi har slav och integritets kränkande tema, vill ni komma upp?
Killen. asså jag vette fan..


Hjärter dam.

Ja. hon är inte som oss andra, hon har sån där prestations ångest, mesta dels hela tiden. För att något någonsin ordnar sig är bara omöjligt att tro.?  
Det känns som att 2009 bara har varit en motgång, I skolan, ekonimiskt, emotionellt, och sjukdomsmässigt, mamma är jag väldigt orolig för. hoppas att allt kommer gå bra.


men det finns något bra oxå,  det som är statiskt eller det som tar slut. men vet ni? Då blir de vår igen.. det trodde jag aldrig.. det tror man aldrig att det ska bli.. Jag går upp igen, det trodde jag aldrig. det tror man aldrig att man kan. Men om en månad tror jag att jag kan. på riktigt.!

RSS 2.0