om en plats i solen-

Åh det är ju min vanliga tur att sånt här drabbar mig. hm. ja det går ju att ordna ut men ändå. ja så vad händer då? ja det undrar jag med, jag vet ju vad jag vill. Men de går ju inte alltid att få sin vilja igenom. men om man skriker högt då?

                                                               
                                                                     Katta och jag i lördags på nivå sen statt.=)




Du och jag får vänta tills i morgon.

taget.

Helgen har varit bra på alla sätt och vis.=) förutom att röda prince smakar bajs och att det inte alls är roligt när de blåser ute... haha sen utsatte vi tejpen och svängde våra lurviga på statt, med snygg bartender och goda drinkar. ja bra helt enkelt... och vet du.. det finns någon som är extra fin. men hysh om de..
ja just de fick fin fisk av rickard oxå och paj.=) mums!

jag läste en kompis blogg. njut och läs för ingen kan skriva som hon.


Hur många tårar man kan fälla, hur många sömnlösa nätter och utmattade dagar. Så gjorde mig lite mer till den jag är, fick mig att växa och förhoppningsvis bli lite starkare. Lite hårdare. Natten då någon bestämde sig för att lämna mig för jag var inte den han ville att jag skulle vara, natten som inledde alldeles för många månader av gråt. Natten då jag grät tills jag inte kunde andas, natten jag slutade censurera mig själv ett tag. För många fick se mig gråta, jag menade aldrig att göra er oroliga. Lilla nittonåriga Malin, så trasig du var över någon som inte förtjänade det alls. Hans röst i telefonen, aldrig har en röst varit så kall och så avslutande. Jag kan förändras, jag lovar att bli den du vill att jag ska vara, bara du stannar kvar. Han lyssnade inte och tack och lov för det, jag hade inte velat vara den han ville att jag skulle vara. Jag önskar jag hade vetat då vad jag vet nu men jag var döv och blind och kunde inte göra något annat än det jag gjorde. Min dagbok fick ligga på nattygsbordet i en vecka innan jag kunde skriva det och till och med då är orden oläsliga, utsuddade och jag kan inte se vad jag själv har skrivit.

jag tyckte allt i världen om dig.

Den liksom fastnar i ögonvrån, vill inte riktigt komma ut, vill inte följa tygdkraften och rinna ner först över kinden, fastna vid nästippen, vid kanten av läppen, smaken av lätt salt till att till slut försvina utmed halsen och fastna, absorberas i täcket. Göra fåror i makeupen, göra det där som gör så ont. ...så obehagligt tydligt. Hitta det fysiska på det där som aldrig får synas utåt, för då är man mest svag? Klart att det gör ont att se bliderna, se skiten som på något sett blir så tydligt. Inga valda ord kan beskriva den..det blev bara ytterligre en sekund av osynliga tårar...

festlig dag.

Nejmen vad härligt. Efter morgonfodringen så kommer jag hem nu.. tänkte somna om men inser att det är TopModel på tv. fan vad göttans. Så nu ska jag äta frukost och sen plugga och jag ska kolla om någon vill fika med mig. känner mig sugen på effak=) Jag borde dock ringa min organisation och boka intervjuv tid och tvätta bilen... men om jag känner mig själv kommer den vara smutsig ett tag till;) Ah just de allahelgonahelgen kommer jag hemhem till Vmo. Då blir den vin och mys girls.! wie!
helgen har varit slapp med pizza och hästtävling. har ju dock blivit sjuk oxå. buhu.

over and out peeps.


ost efterfrågas.?

Sedan när skulle min blogg inte innehålla substans, va? Jag skiver om så mycket skit här faktiskt.. mestadels om saker som hänt. och lite om ost.. men just nu är de så här Hyacint att de är lite hysh hysh.  Vi kan ta de i tele. haha.!

I alla fall för er andra som vill läsa om meningssulla saker. (märk ironin) så fick jag i alla fall Vg på tentan i dag! wie. men de ger mig ingen ro för nu blev de mera plugg på en gång.. pust och frust..
Idag träning sent och ev utgång efter de.. borde fira tentan.

Jag borde hålla tummarna. men jag, egoisten hoppas på misslyckande för dig. inte troligt men men..


Du gillar mig för mycket det måste vara något fel på dig.

Jag älskar dig Annika Norlin. Du är det underbaraste för mina öron. Jag har nog satt henne på replay tjugo gånger i dag. ge mig en man som spelar munspel.. tror jag har sagt de innan men jag mår så bra av det ljudet. Harmonisk på något vis.

I helgen var det fest. och åter fest. fredagen hade Emma en karatefylla, kan det vara ytterligare något med att få bort elefant ångesten? hm. det var i alla fall något fel på både marken( den ville inte vara stilla) och på subway mackan för jag mådde dålig efter den...skumt.
Jag var i alla fall snäll och bakade scones till hela kollektivet när jag vaknade.. I går var vi hos löksäcken och därefter utgång. det var trevligt. och härligt på alla vis. Även kapten morgan var där.haha. (ja mitten på bilden)




Jag har haft såkul under hela helgen faktiskt. väldigt oväntatade saker.. men helt enkelt härligt.



Bara lite lite bättre!

elefanten i rummet har rymmt.

Jag känner mig smickrad över att det är så många som har läst min blogg nu i det senaste.. tack för det. men då känner jag en form av press på att jag nog borde skriva något av mer stubstans än ost situationer..

I går vad jag på en otroligt obehaglig föreläsning.. Den handlade om hur man kombinerar religion och vetenskap mot en hållbar utveckling av organisationer och system. Biskopen av Lund var där, och vi fick morötter.. bara de var skummt..

ja så vad har då hänt med elefanten.. ja ( för er som inte vet så är elefanten oftast en typ av metafor för ett stort objekt som ingen vill prata om, som sopas under mattan liksom..).. Han har rymmt.. någon har släppt honom fri och det är nog jag som borde ha gjort detta för längesedan. Men allting går inte alltid som man vill. Jag är inte heller en männsiska som vill skapa konflikt utan drar mig hellre undan och därav tystheten från min sida de senaste 6 månaderna om denna elefant. Någon med mer mod och kurage än mig öppnade åt elefanten och för tillfället vet jag inte om den vill in i buren igen.. och om det ens är möjligt.. jag ställer mig tveksam till hur detta ska förutfalla i framtiden..

det är lättare att vara destruktiv mot sig själv än andra. för den enda man behöver möta då är en själv...



I afton tacos och vin hos Kbs och co. I morgon fete fylla hos Löksäcken och jag hoppas på ett visst uteställe senare under kvällen..;) det kommer nog bli lajbans..

Piis out peeps


Var vänlig lägg inte löksäcken (Läs Elina) på bandet tack.

Msn konversation klockan 22.36..
Elina säger:

käften mads

Emma. säger:

ahweeee.

Emma. säger:

cry baby.

Elina säger:

du snela snela snela emma

Emma. säger:

ja?

Elina säger:

snela snela snela plugghästen menar jag

Emma. säger:

nemen elina vilket smicker...;)

Elina säger:

jag undrar

Elina säger:

om du möjligtvis inte skulle kunna tänka dig att stå till tjänst med en sak?

Emma. säger:

ja de kan jag väl göra.?

Emma. säger:

behöver du kiss eller.?

Elina säger:

skriva ut mitt fullbordade arbete snart

Elina säger:

hahaha

Emma. säger:

ja de kan jag tänka mig.

Elina säger:

fan va kul de va när jag fes på osten på willys idag

Emma. säger:

eller inte.

Elina säger:

o du blev inte arg för att de va pinsamt gjort av mig utan för att du "faktiskt" hade kunnat tänka dig att köpa den osten


hm?


säkert.

kyss mig inte..det kommer bara att leda till något ont ändå..
http://www.youtube.com/watch?v=pXHOkqjC2Lw&NR=1
jag älskar dig.
(låten är såååå fete väld att lyssna på!!)

RSS 2.0