Julklappslista

Lika bra att sätta i gång.
*Ny soffa
*pengar
*Ny tv
*Snygg liten hängare med många krokar( typ5) so jag kan hänga mina sjalar på typ från indiska.
*Nyckelskåp
*nytt överkast med kuddar (lila)
*sånt som hänger ner från sängen som täcker all skit man har under=)
*Högtalare till datorn
*micro
*kaffe brygare
* nya kläder
*Ny mascara

updat kommer

for resons unknown

The Killers ja jag säger då de. Dom lyfter mig dessa gråa dagar som är fyllda med plugg och trötthet. grå under ögonen och med alldeles för hemska badrumsljus.
Fick tillbaka min uppgift om e-gov och fick bra feedback, tyckte visst att jag särskriver to much. Men men, min mamma ringde nyss och hon var bakis tss. tyckte jag var kul, för då kan hon inte klaga på mig mera.

Nu blir de två jobbiga veckor, utan pengar och med massa plugg och fältstudier som ska göras.. vet inte om jag ens vill vara inom frivård i tre år, varför valde jag så.? kunde jag inte tagit kommunen som alla andra hade blivit enklet då ju.. jaja what ever nu ska jag skriva klart min kompletering till hemtentan så det är ur världen. suck. sen ska jag va i skolan i morgon och se om organisations teorins utvecking osv. buu.
Nu ska jag skriva klart sen ska jag rida min fina ny klippta häst en sväng. den bästa,.

over.

kallt.

Det var kallt i går och i dag tror jag (har faktiskt bara tagit mig ut till balkongen och tagit en cigg) Resten av tiden har spenderats framför datorn med hopp om att jag ska få färdigt mina studier någon gång... pust.. fick Vg på min tenta wie kunde man vara gladare? Nope.
Längtar till näst nästa helg, då är de winnerbäck- fett och julbord- gratis fylla. me like!
Nu ska jag skriva klart min hemtenta om goffman och hans etablissemang som outsider. hm
Sen ska vi till mamma och käka fläskkotlett och sås i stooora lass. Sås, pigelin och negerbollar leder mig in i fördärvet. ja vet.

Ska tillägga att Putten fyller 24 på söndag. Grattis till honom, mitt älskade november barn!

peeace out

Pirajtan i går,

Va på ett kasst humör i går, men sen blev de bra. Mitt ständiga Black Tower och nytt trevligt folk gjorde att jag blev glad igen, kollade läget på playbar och gick snabbt där i från och in på piraten.
Som krav för att ha kul därinne måste man vara onykter eller gilla att dansa, annars är de tråkigt. Tack och lov så var jag båda! Det var faktiskt kul att dansa som om ingen ser!
Efter mycket mekk tog jag bussen hem med en konstig människa framför mig o Elina brevid. Han som var konstig verkar tro att bara för han bjöd på dricka så vill man nåt- oh no! Jag är helt enkelt bara fattig och törstig. No more no less liksom.

Nu ska de bli frukost i massor, bakis frossa, finns det något bättre? Sedan blir de plugg för hela slanten i kväll och kritiskt organisations teori ska fastna i min hjärna. Klart ska jag till Tora med och se om svullnaden har gott ner.. det var bra i går när jag skrittade lite.. tror att hon är helt frisk om någon dag bara.

over and out.

och evigt denna ångest.

Jag är ett sånt rå pucko.
Jo tack jag vet att man inte ska klanka ner på sig själv.. och det gör jag normalt inte heller. Men nu. jag orkar inte med mig själv, varför har jag slutat att ta rationella beslut? När förlorade jag själva tanken om konsekvenser? Varför tar jag sånna här knäppa val, när jag ändå vet att magont är bara det bästa som kan drabba mig:?Om någon har svar vore jag evigt tacksam till varför jag tar beslut som bara har konseveknser som är så otroligt jobbiga att tampas med.

image3

Kanske är det bara så vi människor fungerar, se hur långt gränsen går hur mycket mer som får plats innan det rinner över. och sen när de börjar droppa utanför kannan eller golvplankan går sönder efter för stor vikt. Då drabbas man av panik- att detta oundvikliga händer. Suck med tanke på mina beslut och mindre grad av eftertänksamhet så kanske min bägare har runnit över.. hej, jag vet inte ens om gud vet om det finns plats för mer... Jag själv vet inte heller.
Med tanke på att jag läser sociologi så vet jag varför jag tänjer på mina gränser. barndomm bla bla men ändå visst är det så att vissa sår läker aldrig? Jag vet att jag tar dessa dumma val för att jag tror att jag ska må bättre. Oh ja visst, sant. för stunden men sedan bara denna tommhet ångest och idiotförklaring av sig själv.  Ingen kommer någonsin att må bättre av mina val- så Emma nu är de dags, tänk två eller tre gånger på konsekvenser innan du väljer. please.
Nya facebook bilder oxå på skridskor töser- enjoy.

peace out.

RSS 2.0