Skidor.=)!

Ja jag vet att det nu inte blev något Norge.. Men tacka vet jag min älskade bror och hans underbara sambo. För nu ordnade dom ihop en sälen resa från onsdagen den 31 tills den tisdagen den 6e januari=) fan så bra asså. Jag kunde inte blivit gladare.! jag älskar skidor. kommer bli svin bra att fira in 2009 med någon från familjen. pssst. det finns några sovplatser kvar om du nu känner att du vill med oss andra..;)

Over and out.

Likgiltighet.

                                         


Novemberkväll. var de väl. När den första snön föll. det blev så halt. Vinterdäcken borde jag väl redan ha satt på. Jag frös, fast jag hade min bästa palestinasjal på, den är lila, men det blåsteigenom den. jag kände vemod, hela vägen in i hjärtat frös jag. Jag glömmer bort vad jag firar, jag har glömmt vad jag gör här. Men jag ler när ni ser på mig, för jag är van. När ni virvlar ut över gatorna. När mina nylonstrumpbyxor är som nät, utan värme, då ler jag för jag är van att lossas. Jag är van att le. Som varje dag var den sista, som varje dag var den första.. som varje dag var en enda dag. Jag är kvar. Kvar och väntar.. Kvar och blundar.. kvar och lossas.. för jag är van... dansa bort allt, all röra, all sprit, all farbror ågren. finna mig själv sittandes tittandes hur min cigg glöder. hur min rök som förpestar min kropp så vackert, så otroligt vacker ringlar sig, bildar krumelurer sedan glider upp mot stjärnorna.. det känner jag igen. Ett nervöst genombrott. vaknar om.

smeknamn.

Det är inte ok att kalla mig för gullet. Inte i några avseenden och framförallt inte som om "gullet" vore något trevligt. nej tacka vet jag andra lite mer smickrande smeknamn..

såfår du migändå- emil jensen.

Vi ska vara fria, men varför och från vem?
Vi ska spela svåra och aldrig längta hem.
Jag gör ett misstag och jag gör de med flit,
Jag spelar chanlös och ber dig hitta hit.

Så vad du än gör med mig nu, och vad du än försöker säga nu.
Så får du mig ändå.
Om du trollar bort mig långt från dig,och lurar hem mig med dina sämsta tricks.
så får du mig ändå.
Och tro att du har tröttnat på mig, ring mig sen, och ångra dig igen.
Så får du mig ändå
Så vad du än gör med mig nu, och vad du än försöker säga nu
Så får du mig ändå.

Vem vill ha stolthet när man kan få den man vill ha?
Vad ska jag med värdighet när jag kan ha det bra?
Integritet, vad har den någonsin gjort för mig?
Och tryggheten byter jag med glädje ut mot dig.


http://www.youtube.com/watch?v=SHy2tSLGMEs&feature=related KÄRLEK!


bullar med ost.

Åh först! Vilka idoter som bor på min gata som inte vet hur man parkerar bilen! KNÖ tack. så jag får plats, idag gjorde jag av ren princip en fickparkering där jag inte fick plats. arrrgh*.
I går var de spontankalas på Snappe. Med Gryta a ´la Cai. och marängsvish a´la rickard.det var mums mums och jag blev mätt och glad på alla sätt.

Idag har vi klippt hästarna och nu ska jag baka bröd, ja ni läste rätt. Jag bakar seriösa bröd och brödbullar med frön och sånt på! Ska bli så gott och trevligt. Till helgen ska jag jobba  sen ska vi på handbollsmatch och på kalas då lilla Linn blir 20år. det kommer bli rolig... det kommer att ätas ost i helgen oxå. det är aldrig fel de heller..

blubox.

okej. det är ju ett tag till jul men.... alla verkar ju fylla år nu och så då vill jag oxå ha saker.
Jag vill ha laptop dekoren- apsnygg! köp den till mig,nån vänlig själ... sen massa kläder från nelly som jag vill ha. Typ en hood från svea. Åh kläder är kärlek!
Sen va det massa annat sött som jag ville ha=) Typ isskrapan med pingvinen, tss jätte söter än den faktiskt. Vodo knivstället kostar nästan tysenlappen så den  vill ja inte ha. men det var minsann häftig. sen att den är i rosa är ju bara ett plus..

Så helgen då, i fredags va jag på hockey när Khk mötte Gvsd. Fullt med testostoron och sånt trevlans. Sen ett besök hos Sofie, så mysigt att ses igen. Lördag var de fest hos Elin, sen nivå sen statt. Kallt och tokfull kan väl sammanfatta hela kvällen. Sen är det nog verkligen så om jag ska vara självkritisk, ja jag försöker fylla mina tomma hål. det går sådär, och ger mig ångest.











Jag är oslagbar.

Nu börjar det äntligen lugna ner sig i skolan, det är skönt. det behöver jag. För enligt Elina så är jag svaj. kan nog hålla med om det.. Lite svaj kan jag nog vara. Ska ordna upp allt någon dag. Typ den dagen jag ska sluta röka. Men i dag har jag i alla fall börjat vägen mot ett smalare och friskare jag. Insåg till min förtvivlan att jag hade gått upp 4kg sen senast jag var hemma. Dom ska bort.! Jag ska bli brun oxå. och lite bättre, lite snyggare och lite mer oslagbar!
För jag har gjort så många insikter om livet på sistone. Att jag verklgen har problem att lita på folk, sen helt plötsligt kommer de någon som jag "tror" att det kanske faktiskt går att lita på, då blir jag rädd. Har jag förlorat all typ av rationalitet? Jag som brukar vara en konsekvenstänkare. gjorde för en gångs skull inte de.. kändes de bra då? ja faktiskt lite, eller ja vet inte.. inte ännu i alla fall..För jag önskar att jag vore mer naiv, mindre genomtänkt, mindre "jobbig tjej som alltid ska prata korrekt, aldrig vara ett offer som kvinna. Aldrig vara varm, alltid ha en mur, att inte släppa någon in på livet..så tragiskt.


Har du hittar rätt.? Kan du höra ditt skratt? Vi vinner ingenting, vi får inte vänja oss.. för då är allting förstört./ LW

Småland.

Numera tillhör rotvältor smålands landskap, det gjorde de inte före stormen som ändrade på vartenda ridväg.. och på vartenda liten stig som jag kunde utan och innan. Skogen, den underbara gran och tallskogen så Mörk så att man inte ser längre än några meter in i den.(finns kvar på vissa ställen tack och lov)  Stenar, överallt, stora små, några tänkta av gult gräs och mossa, på sommaren ljung. Nu täcks både skogen, rotvältorna och stenarna av höstdimman. Det är grått, tungt och trökigt ute. Men ändå kommer den där hatkärleken upp den skräckblandadeförtjusningen av att snart komma in med tåget till Värnamo nästa.. Att träffas av regnet så fort man stiger av. För så är de ju här. regn och fukt, dimmigt och trökigt. men ändå så finns det vissa hjärtan som gör att helgen inte var grå alls. utan fylld med färg.

Nu kommer mitt face bli färglatt värre för jag ska på ansiktsmassage,peeling och få fina ögonbryn klockan 14.15. tack snälla bror min som ger bort sånt här till mig.!

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811100457454272&a=1&

 DO IT!

insikt.

Kan vara det värsta som finns, det är då man måste sluta vara naiv, sluta gå och blunda, sluta vara happy ändå. Det är verkligen skit drygt när den där insikten träffar en som ett slag i ansiktet, det gjorde den just nu. På väg hem i stålande solsken i underbart väder, trots goda förutsättningar att vara naiv ett tag till så kom smällen. fan.

m kul du är.

Så bortgjord. Trodde verkligen inte att det som hände just hände. vid 04.15 slutade jag vänta, var skit arg tog en cigg i blåsten och försökte sova. jävligt b. sviken på dig just nu., Har du hört talas om att höra av sig.? det är inte okej på något sätt faktiskt...

Nu ska jag och katzen in till staun och ordna upp kläder till maskeraden i kväll. det är kinkynight. (en studentgrej) och jag ska vara djävul. typ kind of. jag ska vara snygg om någon frågar vad jag är.. haha.
I går hade jag väldens bästa dressyrpass med Toran, hon gjorde galoppombyten på serpentiner och var faktiskt stadig... Eva var helt salig (tränaren) och tyckte jag hade utvecklats så fint sen sist. och vet ni trotts 1 timme utan stigbyglar har jag inte någon träningsverk. Då måste jag ju vara fit i alla fall=)! Jag älskar Toran det är hon som lyser upp livet när det blåser, man är förkyld och har sovit en piss natt. Det är då jag vill ut och pussa på lenamulen och bara mysa. Vilket jag ska när vi har hittat outfits såklart.!

Nu frukost kaffe och lite makeup. piis out peeps.

RSS 2.0