2008..

Jaha mina kära vänner, då har vi klarat av ännu ett år. 2008 ska lämnas bakom oss, sorteras in i mappen med år vi överlevde, levde och förhoppningsvis lärde oss något av. Jag har gjort alla tre. Jag har levt mycket det här året, ett rätt bra liv.
Blickar bakåt under det gångna året.
År. 2008 började med Middag hos Mia med ett mindre sällskap av vänner och bekanta, vin och champange. hur vi senare tog oss därifrån har jag inga minnen av. vet att det var trevligt och det gjordes visst någon form av video film av denna afton om jag inte minns fel.?
Januari fortsatte sedan med fjällen resa, ufo varningshög, mångfaldsarbete och kyla. Februari är för min del mest någon form av töcken. det var en otoligt ångestladdad period, det var där någon gång efter fjällen resan som jag insåg att jag och Patrik inte skulle bli för alltid. Trots att jag verkligen fortfarande älskade honom var det någon som fattades, det där att vara kär. vecka 10 år 2008 under en av våra vanliga älgrundor tog våra 5 år och 8 månader slut. Att ändra sin civilstatus på facebook väckte stor uppmärksamhet. Emma Karlsson Singel.!
Mars och april var det flytt av stall som gällde, massvis med tävlingar med Toran, schlagerfestivalen, kartläsarjockes fest, röda prince & LMs.
Under maj kom solen, det blev hoppspark, jag hade massa jobb på Djurkompaniet, skolan var soft, det var mcyket Elina och Linn, Elin och Amanda på fest. maj kommer att bli den månaden som var otroligt mycket bus, poolfesten oxå.
den 26maj speglade de nästa kommande månaderna, kantade av gråt, av att komma i andra hand, om att känna mig naiv, om att känna mig splittrad till tusen.. Att jag följde med på den festen där jag träffade han med blåa ögon var det största misstaget detta året, ingen tidigare har slitit mitt hjärta så sönder och samman, men ingen ting som inte gör en starkare.. eller i mitt fall.. kallare
Juni och juli skulle bli härliga sommarmånader som förstördes av jobb och sjukdom, dock fanns de ju falsterbo, grillfester och massa annat underbart.
Augusti minns jag inte så mycket av, det var mest ett läkande, ett hittande. Tora och jag tävlade och det gick jättebra! tack underbara toran.
September och skolan började, det var bra att få läsa sociologi igen, gillar de, att få rutiner, att få hoppträna på onsdagar, att leka med folk. ja de blev bra igen.Efter massa gnäll och skit började jag skratta igen! det var helt underbart. och vet ni? det har hållt i sig!  det var även fyllt av katta och spontankalas!
November och december har varit bra månader, jobb, skola, häst, fest , vänner och lite annat roligt oxå! ja trots två stora svackor så är 2009 bara i början på en topp=) Det känns som att det kommer att bli ett bra år faktiskt..

Det är nog lite det som har kantat år 2008 i ganska hög grad. (har säkert glömmt hälften)
detta var även året då jag har varit som mest pank, läst som flest böcker, fuskat mig igenom flest arbeten, skickat flest sms, och haft otroligt roliga och galna fester, dejtat mest, hoppat som bäst med toran, varit som smalast, och som sjukast, och troligen som snyggast oxå!
Jag har insett att jag klarar av mer än jag tror.

Det får räcka. Det är så mycket mer, hur skulle man kunna sammanfatta ett helt år på några rader, ännu mindre i en lista? Omöjligt! jag hoppas att 2009 blir lika bra, och bättre. Mindre heartbreak, ännu mer sol, skratt och dans tack. Jag är så redo för ett nytt år, även om det bara är ett påhitt med "nya år", vad förändras egentligen? Ingenting alls, men känslan av att framför en ligger en tabula rasa som bara väntar på att fyllas, är det inte lite kittlande ändå? Jag vet inte med vad jag ska fylla den med, men det ger väl sig. Snart är det vår och solen kommer alltid tillbaka, så mycket har jag lärt mig. Bring it on, 2009. Bring it on!




Piis out och ett härligt avslut på 2008 till er alla.

bebis.

Åh jag loggade in på fb och ser att Josefin (numera Nazamba) har fått bebbe. Noomi heter hon. och så fruktansvärt bedårande söt. jag vill oxå ha bebis. jätte jätte jätte gärna.

I fredags var vi på leksaksvaruhuset oxå.. Jag, Katta och Elina fjantade oss och hade roligt med maskerna.
  Sen undrar man ju hur Kattas grannar uttalar sin namn...?





(klicka för större bider)

piis out.

jag tror jag kan klara mig själv.

Det finns en gnagande känsla. Den kommer aldrig att försvinna, för den är bokstavligen talat kronisk.  den kommer alltid smärta mig.påminna mig. göra mig svag. göra mig trött. ledsen. och nedstämd. Att alltid bli påminnd om detta kommer alltid att vara en tyngd att bära. Mina axlar börjar bli starka.. jag tror jag kan klara mig själv. Men vad spelar de för roll egentligen? Tydligen, uppenbarligen en jävla massa. i alla fall för mig.( I annat fall hade detta inlägget, samt hela min existens vara ett hyckleri, visst?)
Och vet du, att även om en ursäkt och dig krypandes en mil vore på sin plats( minst). Så skulle jag spotta på dig och din patetiska uppsyn, skratta åt din jävla nuna, när du kommer fram, för din förnedring och skrapsår på knäna är en bagatell i jämförelse. Men som den starkare av oss, tänker jag aldrig skicka de 1000 smsen med de hundra orden som mitt hat bäst beskrivs med. det räcker med den enklare frasen av mitt strigenta skrivande:
 jag hatar dig, jag kommer aldrig att förlåta dig, jag hatar dig ditt as!!!


RSS 2.0