nej nej inte igen..

HAHAHA vad är detta.? denna "snyggingen" skrev på lunar den 6 september.. ja jag är väldigt inaktiv där men läs.. njut och skratta.
 Eller adda killen om ni vill ha han.. he´s all yours..


Nyfiken på dig!

Hej på dig den här söndagen! Hur är det med dig och vad har du för dig? Själv sitter jag här och kikar nyfiket in på din sida här och jag kände genast att snygga å söta du är någon jag verkligen skulle vilja lära känna mera!

Pluggar eller jobba du med något spännande och roligt, trivs du och vad brukar du göra på fritiden förutom umgås med vänner å familj, njuta av livet och ha roligt? Har du några intressen som du pysslar med på din fritid?

Vem är jag då undrar du säkert nu.. Själv är jag en helt vanlig snäll, omtänksam, romantisk, glad och trevlig kille som letar efter någon söt tjej som lekt klart.. Kort och gott så letar jag efter någon tjej att ha ett seriöst förhållande med och någon att mysa, uppleva saker tillsammans med.. Jag antar du gör desamma? Jobbar om dagarna i en butik som försäljare och trivs bra, bor i en mysig lägenhet nära stranden.. Tycker om långa promenader och gillar både mysiga hemmakvällar och när det händer saker omkring mig..

Annars brukar jag ta det lugnt på min fritid och njuta av livet, ta promenader, laga mat å baka, njuta av gott vin, öl och annat, pyssla med inredning i lägenheten och hitta på saker å ting.. Gillar att resa och skulle vilja börja dyka och köra enduro i framtiden och kanske ta mc-kort! Brukar simma för att hålla kroppen igång och säger inte nej till att se en bra film..

Som sagt, det vore kul att lära känna dig och prata vidare senare på msn kanske? Om du nu har det? Min msn är iaf: [email protected]

så minns ja dig..

Sommartid.. du är tystaden och vinden..jag är lyssnaren som tårar mot din kind.. min dröm är din. Så länge hjärtat mitt slår. Så minns jag dig när stack ett hål i min själ.. .och så blev du mitt sår.. och jag blöder ihjäl ..

Kom gör ett hål i min kevlar själ.

var är brudarna.?

i går va de fest. Först med vattenpipa och göra sig i ordning med Elin och Katta. sedan gick vi till KB där det var fulla ABB människor och två tjejer som vi mest drev med. för allt är ju 50% chans eller.?

Efter lite vin och gratis sprit (tack för den kb) så satt vi på Görans ölbänk och bättrade på äntligen måndags låten och gjorde "vart är de fest, vart är brudarna minen" Katta så klockren på den. haha

Efter de gick vi till nivå där jag vid halv två tiden inser att om jag inte får dansa kommer jag spy eller rammla ner på golvet. Så vi trotsar åldersgränsen på Statt och dansade som fjotisar och sjöng.. eller ja katta försvann visst.. Statt kan ha sveriges snyggate bartender.. kan va därför jag och Elin beställde drink trots att de inte behövdes
Sen blev de mat och ett helt packe röda prince. För ja tydligen har jag börjat röka dom igen;)  Röda prince var mycket godare än jag minns..dom tar slut fort oxå. men på torsdag kommer de in nya paket...

ja just de jag har ju bakat kladdkaka i fredags och jobbat lite i veckan med. skola då oxå.


Nu ska jag plugga för jag har knappt öppnat boken till tentan på torsdag.. ja jag vet ja är så dum.


Okej... killar så här är de.! Skägg eller behåring i ansiktet är inte okej. (i så fall tvådagars stubb annars nej) Skallen ska dock ha hår och inte vara rakad.


Asså vilken kille.

Shehab Kazi
Add as Friend September 14 at 2:48am Report Message
Hey Emma,
Dont know if its co-incidence but I also saw your profile on match.com! Are you up for a friendly cup of coffee and a walk in a park accompanied with some stimulating conversation?
I dont bite..... much :p

Add as Friend September 17 at 8:52pm Report Message
Saw you on match
caught up with you on facebook
thought you were quite the catch
you have me on a hook

sent you a note with fervour
but I guess it was turned down
until you try to discover
you'll never know what you may have found!
:D

Ok so i really want to get to know you, and dont make me turn these verses into a song because im not good with the guitar, but i will if you dont reply :)


Shehab.


Visst vore det härligt att träffa denna pakistanier/indier eller liknande som verkar vara dösskön. NAT!

låt 1697. omochomigen

Oh girl, look at yourself, what have you done?
What have you become
Well, I couldn't say
Slow down and think of your heart, where do you go?
Now, how am I supposed to know, I'm always looking away

Give me your eyes so I can see me straight
Give me your eyes
I can't tell night from day
Give me your eyes so I can see me straight
Give me your eyes and watch me walk away!!


I took a look at myself
Nothing inside
Except for cigarettes and wine where there should be a life

You've been watching me for a while and you like what you see
It's in the eyes of the beholder
Now give them to me

Give me your eyes so I can see me straight
Give me your eyes that seem to light my face

Oh mirror, mirror upon the wall
Who is the fairest of them all?
Mirror, mirror made no reply
Mirror went black and cracked from side to side

Oh girl, look at yourself, what have you done
What have you become
You know the camera don't lie
Give me your eyes so I can see me straight
Give me your eyes I can't tell night from day
Give me your eyes and watch me walk away!!Give me your eyes and watch me walk away!!Give me your eyes and watch me walk away!!


Fundamentalister..

Det finns så många hjärntvättade människor som gör mig livrädd. Alla som kan dö eller göra vad som helst för något som dom tror på utan att ta rationella beslut om konsekvenser.. alla dom som är så, gör mig livrädd....

Så helgen då. ja fredagen var vi på montmartre och drack rödvin och oxfile och hade de super mys pys,. Sedan drink på playbar där vi träffade lite folk och gick sedan vidare till ett tomt nivå.. som ja var rätt tråkigt faktiskt.. Lördagen börjades med inköp av frallor och fika sedan blev det stall och klinick om Nh. hade kunnat bli bra om det hade varit med lite tuffare hästar...;)
Lördagen var tacos hos linn med vissa oväntade möten som jag inte uppskattade.. sedan sova och tävling på söndagen=) gick bra men utanför placering men skitfin i 110 var hon.

och jag vet att allt är meningslöst, jag är bara i vägen för dig. Är hon bättre än jag.?
Men vad spelar allt för roll när jag tänker på dig , försöker hitta saker som jag ogillar. hittar dom känner äckel. ångrar mig inser att de spelar inte heller någon roll. är inte som du tror...ingenting är som du tror och det finns en sak som kan göra allting bra. men det spelar inte heller någon roll- Du får gärna komma hit och skrämma mörkret i alla fall-

Heartbreak city

Brolle, asså vilken kille. Man blir ju kär bara man tittar på honom. eller hör för den delen. Om ni har tid över så kommer en länk när han sjunger en av mina favoritlåtar;) http://www.youtube.com/watch?v=-WqqS60vOes och sedan ett till http://www.youtube.com/watch?v=c4b6EnN349k&feature=related Jag förstår Linda Bengtzing!! haha.

I dag började skolan, jag blir helt trött i huvudet.. fast det känndes ändå rätt bra faktiskt. och i morgon är det föreläsning vid nio och jobb och träning i veckan. och ja. där var Emma tilbaka i sina vanliga rutiner.. Längtar tills söndag för då ska vi tävla Toran och jag=)!! Putten kommer ner och vi ska ha en kanon helg om han blir frisk vill säga.
Annars hade jag en flumm flumm dag med ett besök på leksaksvaruhuset och rusta och massa skit med Elina det var roligt.

ytterligare en gång vidhåller jag att alltsom behövs för att få en dejt är en dejt.! that´s as simpel as that folks..

Soulweeper!! jag dör vilken underbar låt av Volbeat. ladda ladda;)


välkommen till världen!

Man får gratulera..
 

RSS 2.0