prestationsångest.

Typ för allt. Eller ja vissa saker ger mig mer än andra.  I söndags var jag i Torsås med Tora (drygare ridklubb får man leta efter I tell u) Klockan 13 fick jag hoppa första klassen. Det ska tilläggas att de var typ 25 starter i de 2 klasserna innan mig.. ja ni fattar drygt.
I alla fall i fösta 1 metern nollade vi grunden, sen satte jag lite fart på henne i omhoppningen och då blev hon stessad och flack och fick 2 riv. Helt ok. I andra klassen ( Som jag o sara trodde skulle vara A.0. tid från början till mål.) Visade sig vara 1 meter grund- som vi nollade sedan va de visst 110cm i omhoppningen så jag blev så klart panikig, fick presationsångest och fick röka en hel del men sen kändes de SKITBRA! Fick 2 riv för hon va så trött och jag red med handbroms in i kombinationen. men ändå sjukt nöjd.! kom precis utanför plac i båda klasserna. så bra tävling liksom.=)
Sedan på måndagen tog Putte ut komledigt och vi shoppade hela dagen i kalmar, Köpte nya skor, klänning, ny väska, öronhängen,bh och massa stuffs fick as söt golf keps till säsongen oxå. Som vi inledde i går kväll på leråkra golfklubb. det gick över bra! fick 4 boggies på nio hål och va såååå nära att gå på par. (kom ihåg att jag är ruckie) Och jag slog så fint med min nya träfemma och med pitchen.. ja de var as roligt och toppen bra! Nu i veckan blir de plugg för hela slanten och träna med Tora för på söndag är detävling igen. Just nu känns livet bra på alla sätt. Ja faktiskt!

Sedan blir de nog fest på onsdag och då ska jag ha nya vår klänningen.=) WIE!


kär.

I brolle jr. Fan så söt dialekt han har.

Där jag förbannar mig själv.

Värnamo vilken satans håla. Tack o lov för att jag inte bor där längre, trött redan efter 5timmar. Trött på dig som på något sätt ska föreställa en kompis och inte ens kan ta dig tid för mig.. När slutade vi vara bästa vänner.? Eller jag känner i alla fall att de som kallar sig nära vänner till mig ska kunna ta sig tid till en cigg o lite catching up ( Dvs 5 min!) när jag åkt 18 mil. eller har jag fel.? uppenbarligen är de för mycket begärt.
Jag blir mestadels arg på mig själv för att jag ens orkar bli arg för sådan trivisialitet och ens upprörd.

Massvis med häst har varit veckans och förra veckans tidsfördriv. verkligen älskar det nya stallet och alla som hänger där. Massa roliga att rida med och tränat både 2hoppträningar och en dressyr på 1 vecka. it´s hard but fun! ja känns sjukt bra, trots min stukade fot.  Heja på mig o Toran på söndag!
I helgen o veckan har vi festat, lekt bollen i burken, ägt på bokföringen och flummat runt. Ja Elina tack snella vennen för roooliga veckan och piraten fyllan i lördags, Ja just de hämtade Linns nya polle med. Så roligt nu är vi 5 tjejer på anläggningen som tävlar ihop.! sweet!

Gemini Horoscope

Emma,
Thinking out loud can lead to solutions where you thought there were problems. Flirtations this evening can only increase your temptation to engage in self-destructive acts. Be careful to whom your eye wanders. Someone you are deeply attracted to may cause your sudden downfall.


ÅH FAN, har jag inte de så varje dag.?!


weho.

Jag blev godkänd på tentan och hela kursen! Kommer vara glad hela dan nu! Plus att Elina och jag ska rida och träna bommar och balans.


image16


Glad Emman.

image15

Ja just de jag har fått en ny granne. Han är väldens sötaste Dino.. han bor på trappen.. bara så ni vet.



(Om man ser en kille helt klädd i vitt vet man att det antingen är en Neger eller Pakiboy, för inga andra skulle ha vitt plus vitt på sig liksom... )

separerad

I veckan gjorde jag slut med gud.
I fredags besvarade Svenska kyrkan mitt avkall på deras tjänster. ( dvs konfirmation, vigsel samt bergravning) Känns lite läskigt att inte få ha en präst på min begravning.
Men varför avsluta jordelivet i hyckleri frågar jag mig.?

Helgen var girls och vitt vin. Det är alltid lika underbart faktiskt.

DNBS (det något så när bildade samtalet)

- vad fan är det som händer.?

Så fort man öppnar en tidning så står de om någon ny beväpnad grupp, ny nassar, mc gäng eller islamister. Alla har en egen gud att slå ihjäl folk med. Är det demokratins krav på frihet och öppna gränser som ger extremister ökat spelutrymme?

-Spelutrymme? Tja man kan faktiskt likna demokratin vid en fotbollsliga, alla får bilda lag och gå med i klubbar, men följ spelreglerna annars blir de rött eller gult kort liksom. För hulliganer blir de snuten, mcgänget eller valhalla. Allt ingår i ett välbalanserat regelverk där antalet felsteg styr raden av dommarinsatser, och över allt sammans vakar fotbollsförbundet. Dvs riksdagen.

- Äntligen nytt perspektiv och jag ser sakerna mycket klarare, känns genast mycket bättre att du kan förklara så jag förstår Emma. - fast jag undrar bara vem representerar FIFA i detta resonemanget.?

- Tja, Eu eller gud eller Allah eller Oden kanske.? Eller harley Davidson?

(Måste jag ha svar på allt? räcker det inte att jag delger en bild så att till o med en fotbolls tönt förstår)?


alla bara pratar..

Musik. good I love it. Nästan allt faktiskt. så länge det finns någon form av tanke bakom. Glada låtar, depp låtar, go crazy låtar och chill låtar. Till o med Siggesloge låtar kan göra mig lycklig, ett extra hjärtslag, en extra tanke på just den där som man förknippar låten med. I dag luktade de vår, våt asfalt, det var ljumma vindaroch jag ville bara chilla med en kaffe ute och en cigg. men de är fortfarande för kallt. Men the inne på 13 var mys i går. Och helgen var underbar, kul i lördags med hästen och kul på nivå och långö=) Men nu ska jag på kvällspromenad och ha världen mysigaste palestina sjal och bara ha de underbart. För bland är livet rätt bra, för med kärlek slösar vi bara bort våra liv, eller hur Håkan?

Klaaar.

Nu är jag helt färdig i kursen elektronisk förvaltning. åååh så dum kurs de var men äntligen, äntligen är allt inlämmnat. Har även bokat sjukhustid och kollat schemat för april och varit sjuk duktig i dag typ damsugit och kollat min ekonomi. I dag ska jag packa och tvätta hästen och ha en underbar dag! För de förtjänar ja satan.
Åh hoppträningen gick jättebra i går (igen) wiiie hon är som en klocka just nu ska bli så roligt att tävla i morgon. Hoppas att mamma och pappa kommer som dom sa att dom kanske skulle.=) och håll tummarna för mig.


Ja just de Hallen är till salu. det gjorde lite ont i hjärtat. men men han är inte min längre och hon är för gammal för han nu ändå så. men tråååkigt att min goe ponny ska åka till någon annan liten familj.
hopp hopp hej.

oj så trevligt.

I dag kollad jag min blogg statistik, blev positiv överraskad, ja vet mina trogna 7 som alltid läser vartenda inlägg jag gör men även tack till er andra 16 stycken som hade läst mitt sista slentrian inlägg. så 23 peeps fan inte illa. Börja kommentera mera!

I dag hade jag stora morgon passet i nya stallet kl 07.00 och femton hästar som ska matas, täckas och till hagen (eller ja bara 6 hästar till de sistnämnda) alla va så söta och snälla. och hovis som kom med så kort varsel. Nu så häst tjejer ska ni få höra- Han svarade på 2 signaler kom dagen efter tappskon och va i TID! fatta bra Anders hovvård är!
I dag fick jag reda på att jag inte fick ett jobb jag ville ha och insåg att jag måste få en rumpa igen kunde inte sitta på pallen längre utan att de gjorde cp ont, dumma benkotor. Har även haft givande föreläsning (om jag inte varit så satan trött så hade de blivit bättre) men men. I dag ska jag plugga klart, gå en runda med Anton, hopp träna och damsuga om jag orkar.

du är knappt vaken, men ändå sitter vi ihop, med ben, armar,värme och läppar.
även den bästa rammlar ibland.


du får om du vill.

i helgen har de bra varit flytt som har gällt känns det som. massa bärande och allt är ändå inte klart ännu, yeah jag drar liksom ut på de. ja och uppgift 8 drar jag minsann ut på..

vi var även på ett kalas image13

Jag hade fin fina lockar och höga klackar!!




ja, jag nynnar mycket men jag sjunger knappt längre.!


RSS 2.0