höstfobi.

Och på två veckor av ledighet så här i slutet av augusti tog sommaren slut. Genast övergick de varma vindarna till kalla, padocken blev en ler hög och jag får hålla på att plocka på och av Toran sitt täcke. tråkigt att jag inte kunde jobba, hade varit fina pengar faktiskt, men vad gör man?
Har dock haft lite bus, houseklubb öppning, chapparall,filmer, fyrhjulingskvällar ätit på chaplin, fiskat spelat golf, hängt med de underbara vännerna och såklart ridit och lekt med vovven som jag passar. ja ändå rätt bra som ni förstår.;)

Nu återstår bara packning.. packa ner alla sakerna som har rest med mig under sommaren. Alla kläder, alla böcker, allt smink och stall sakerna. På lördag kommer ja hem till Kna och tar med mig min tokfia ner. Äntligen ska saker och ting komma på plats och sprida ordning i mitt liv igen. Men som sagt nu ska vi se till att ses.! och tidigare än till julen, så sant Alex, så sant. Så svårt är det faktiskt inte att sätta sig på tåget och åka till vänner. jo till Mia då.. för hon är långt långt borta. men vi ses till jul babe, det kommer bara säga svisch.(hoppas jag) kommer sakna alla er, nu när vi är spridda från varann. I alla fall fysiskt.


over and out. piips

Eksjö.

Mycket har hänt på hästfronten under sommaren. Vi har blivit så mycket bättre,eller ja vi har väl alltid varit ganska bra. Men nu sitter känslan där igen. Som med Lillhallen liksom. bara styra o åka med och Toran vill så gärna hoppa allt och göra sitt bästa. (tacka vet jag ston, får man dom på sin sida är dom sjukt ambitiösa.)

Så i alla fall. i Lammhult nollade vi 2 1metare. varmt ute men kul.. goda vofflor oxå,. och tack till Anna!

Veckan efter så tog vi års debut på 110cm. Och vi kom på en sjätteplats=)! och fick placering på det. (ska tilläggas att hon nollade första 1meters klassen den dagen oxå, duktiga kickan)

Idag var vi på perstorp i Eksjö, och trots ihållande ösregn var Tora på bus bus humör, ville inte gå in i transporten i morse och var lite kaxig på framhoppen och ja... stoig och kaxig.. som bara hon kan vara... ;) Men i första klassen knep vi tredjeplatsen i 1metaren och sedan var de en A.:0 i 110cm. Där vi tog hem en fjärde plats.! Wie heja oss.! man får ibland ignorera hennes bitchiga attityd och använda den till att göra bra saker i stället- typ rida fort..

Så idag var en lyckad dag och en jätteglad matte och överladdad och glad häst i supersöta mössan. Och ja den ska sitta på även om den nu är fjantig, för visst är den lite fin...?
har även kollat på Smålandsderbyt nu och insett att 140 vill jag då rakt aldrig tävla. ne fy vad jobbigt och läskigt för den delen....

lägger upp lite söta bilder på den finaste!! Klicka för att förstora dom. Kommentera gärna.;)!!
 ja over and out.!

RSS 2.0