tokbajsa.

Idag fick jag veta att jag hade veckovis med kompletering på min uppsats. Tänk om jag hade gjort som jag velat. Dragit ner byxorna, tagit som bara fan och bajsat på den fittiga uppsatsen och hennes super strukturerade anteckningar. sen vända blad och bajsa lite till, som en lager på lager tårta fast med uppsats och bajs i detta fall. hade varit så klockrent. Sen ta hennes äckliga väl matchande kläder och torka sig. hånle gå där i från säga Hej hej hej då.
verklighet: Emma sitter helt tyst i 45 min tar alla skit, säger typ tio ord. nickar, tittar ner i bordet, låtsats anteckna. tackar och går därifårn med tårarna i halsen. hinner till bilen innan jag bölar som en skitunge. jävla fail att jag inte är lite coolare och tuffare med lite mindre återhållsamhet.

livrädd.

jag är så rädd att jag skakar, att jag inte kan andas, att jag knappt kan tänka, att jag bara gråter, hyperventilerar, frossar och väntar.. ytterligare en gång får jag vänta.. hjälp!

meningslöshet.

Egentligen, vad spelar någon roll? ja familjen, vännerna, putten och tora, ja de är nog de.. resten är trivissiallt, meningslöst, och rätt orelevant helt enkelt. Fråga hur mycket offrar man för nyfikenheten? är det värt att troligen bli förrirrad och sårad av ren nyfikenhet? berätta.

Eller hur vem kan dömma mig?

Datorn, vi känner varande hon och jag. hon kan mina fingrar som ingen annan, vet precis hur dom slår, att mitt vänstra lillfinger aldrig används..  Varje skaver av en bit av vad jag skulle va, jag drunkar i ångest i form av b- uppsatsen. Jag tog mig vatten över huvudet, har noll form av tidsuppfattning, kan aldrig prioritera, det är redan försent.
Jag färgade håret blond, bara en hårfärg är väl inte mer än färg.? det innefattar inte alla attribut som jag vill slippa, typ sitt still och va tyst, se snygg ut så får du ligga med vem du vill. men om man bara inte vill ligga då? Om man vill ha en integritet, om jag vill ha uppskattning, vara rolig, snäll, underbar, härlig. Ska man bli brunett då?

Farmor ligger på sjukhus, det är otäckt.


.

det blir inget Norge, det är så ovärt på alla sätt.

brothers in arms- dire straits.

Men tänk så här, om jag nu skulle börja känna per definition, så där som tidigare, dvs ändå rätt glatt.rätt sorglöst, naivt... vad skulle hända då , på riktigt menar jag? Som om jag skulle vänta på ett svar,? På en väntan som jag och min rastlöshet inte klarar av,.att ännu en gång lura mig själv. ( varför är det så lätt. emma du är ju smart- tänk tänk! ) ska du ´kyssa mitt hjärta kallare en gång till.? Kyssa det i kras ? jag blir så feg. rädd för att jag inte är ett skal, för att jag inte är tillräckligt sval, att bli tyst, insluten, att tåra mot min kind. Jag är för svag, för bräcklig för mycket av det goda.. jag  vill bara att du ska tycka om mig.. ja bara lite.. Ibland räcker lite, vet du det? din dröm är din, inte min att dela, inte min att förstöra, inte min att lägga mig i,  För jag har inga mirakel att lova varken dig eller någon annan inte ens mig själv just för tillfället.  jag minns en sak, inget som jag kommer att ta upp, men det betyder mycket i alla fall, men idag är det  inte relevant för ibland är vi alla bara skräp, idag är en skräp dag, töm mig på skräp, källsortera mig..


skulle ge mig själv en chans.

I dag kom jag ner till Karlskrona igen, fick se min älskade älskade underbara Toran, gud vad jag har saknat henne.! Utan min toto vore jag bara ett skal, hon är verkligen mitt liv och representerar allt roligt.! I kväll har vi bakat scones och pratat massa strunt, de tycker jag är roligt, jag pratade strunt med Miamaria i morse oxå. Sedan har jag laddat massa ny musik. Kaney west är toppenbra!! och kommit lite på plats, nu ska jag sätta fart på B-uppsatsen på riktigt! Men först blir de kalmar på fredag och mamma o pappa som kommener i helgen och ska dona hemma hos mig. Så på måndag tar ledigheten på riktigt slut. jaja så äre. Jag har ju haft ledigt ett tag nu, med sälen och skidor och allt. så himlans underbart!..

Varje dag skaver av en bit, av vad jag skulle vara, svalna av gör mig kall och vit, inget mer jag vill ha. Slarva fram gammla minnen från en tid innan oss- blir vilse i tolfte timmen- vaknar om slet mig loss.jag som aldrig kunnat sitta still.!



bara en parentes, fråga kolon:


( Vad betyder  i penalismen sanna anda egentligen?)

snart vaknar du i färg.

Bloggen.. det finns så mycket som jag borde skriva, läser saker ibalnd som är så bra skrivna, som man snappar upp. (tänker i smyg att det ska jag sno) använda som mitt eget. Som man gör med rätt mycket egentligen. någon har en åsik som är bra. den snor man, någon vet en låt som är bra, den snor man och säger att man själv upptäckt den, ja jag är en lånare.. som inte återlämmnar helt enkelt. I natt hade vi sånt där djup samtal om livet, om kärleken, om att vi båda är ensamma. trots att vi delar tvåsamheten i samma säng så både sover jag och vaknar ensam, så jävla tragiskt.

jag bojkottar, dig, och dig, och dig, och dig, och ja dig oxå såklart. För du är så svart och vit!

man ska dö ung så gammal som möjligt

piis out 2009


RSS 2.0