happy.

Livet leker, jag är bara så glad. Är uppsnärd i det blå. Fångad i ett rus, vill aldrig komma ner. Vill känna glädje, mera mera och ännu mera. Underbart var ordet!

born to run.

Couse tramps like us- baby were born to run!

Rysning varenda gång, brucan jag älskar dig och dina låtar,du är underbar.
Nivå blev de igår, skulle ta det lugnt men skit i de sa Relax vinet o jag drog ut en runda, men cp konstigt slut, mysigt telefonsamtal o inte en enda röda prince under helgen- vad hände? 

Nu plugg plugg och sedan laserdome, det ska bli intressant ur två synvinklar ;)

Elina, Linn, Elin, Amanda o jag. Stadigt och härligt!
Älskar er vänner. tack för att ni finns och gör mina dagar till ett lunderbart iv.


over and out.

jag vill ha.

Tentorna avklade nu tack. och en god natts sömn hade inte varit helt fel.

veckan har varit jobb, vilket jag även ska göra mellan 10.30 till 15.30 i morgon. Innan dess ska alla Totos ut. pust pust i kväll blir de lite chips och schlager mys hemma hos Jimmie (Linns bror ska tilläggas)  haha. Och vad sägs om ett packe röda prince i natt för vem behöver egentligen sova.?

I onsdags va de kalas, Chl finalen, mat och vin i överflöd på Nivå, dans på piraten, efterbliven fylla med shell korv halv fyra och 3 timmars sömn till Robban körde mig hem i poschen. Btw Han är min nya chef. ;) ska styra upp hans firma lite. I dag knep jag sista placeringen i Mörrum i 1 meters klassen. asa nöjder.!

Nu ska jag sminka min snygg, och gitta till staun.


Heja Charlotte.!


sweet.

358368-17

I går så hoppade vi lite i padocken. jag måste sluta att kasta mig så mycket över henne, vara lite närmare sadeln. hm ska jobba på detta fenomen.!
I dag ska jag på förelsäning, rida med Elina (och kanske sjuka Elina) fixa däcken på min bil, tvätta och ha de gott i solen. verkar bli en bra dag=)! Har redan morgon fodrat och tagit ut hästarna dom är så fina man blir så glad av att ha djur omkring sig. Ska bli så roligt på onsdag på nya jobbet, hoppas de går bra=) Lite nervös. wie.

Ja helgen då.. Fredags var nära döden upplevelse i en Volvo på väg till strippen, japp runt 100 i rondellen vid spandelstorp och 240 på en raka, mkt kill i magen och glatt riktat hat mot hon som lurade med mig ;)

Lördagen var vi på fest i Bhoby. Vårat lag vann quiset.! Men i brist på ost blev nivå stället för kvällen, Lm bjuckade på gratis drink, catta samt asian babe och massa andra chip choppare kom i Toga.!!! Negern hade brunt lakan till togan (det var för tillfället mycket roligt.) Sedan blev de färdigbredda frukost frallor efter någon timme av bitterhet.  För han är ju rätt söt när han inte är sur, faktiskt.
och powernap och lax.! gotte helg med andra ord och veckan blir nog bra med massa jobb och fest på lördag.

Linn jag håller tummarna för dig i dag de kommer gå toppen. de vet jag=)!

piis out peeps

jobba

Jag har fått extra jobb på djurkomaniet! wie jag börjar redan på onsdag och ska jobba helgen=)! fan så gott.

överskattat.

jaha long time no see. Jag har väl en helg att redogöra för här, en jobb vecka lite föreläsning samt att jag har lämmnat allt hästansvar till Elina. Men det är bara världsligt som Karlsson hade sagt. Det finns så mycket mera sånt som är så mycket viktigare än den dagliga slentrianen som speglar våra liv.  Hörde carola på radion i morse som sjöng att dagar är livet som går, Öh nehe.? Vart tappade hon sin hjärna.?

I alla fall det vikiga de är dom som betyder något. Både människor och känslor, som när Lisa persson börjar gråta, hoppa och skrika för att hon har saknat mig lika mycket som jag i min tystnad har saknat henne, (varför har ingen av oss ringt..?) Ett sms av någon, ett samtal, mamma som har köpt sådan mat jag gillar, putten som masserar mina axlar, alla fina vänner som saknar mig nu när jag inte är i Kna, ni som finns hem hemma och som har den stadiga platsen. Tora åh min älskade tora det gör ont i hjärtat mitt när jag inte får lukta häst varje dag längre.

Ja det är det viktiga som räknas, att solen skiner, att jag har badat i havet och att det finns underbara människor runt omkring mig. Vilken lyckost jag är va.? Jode.

i allmänhet och i synnerhet.

Indianfilm i går den var ganska bra faktiskt, lite overklig i slutet. Har haft en chillig vecka med O´learys lunch, gått på stan, inställda föreläsningar, lite bränna i ansiktet och ryggen. dvs typ arbetslös.

sedan kom denna torsdag, som jag har tänkt, vänt och omfördelat mina tankar om just denna afton som inträffade igår. Ja de blev visst fredag för filmen drog ut till efter midnatt, men ändå. Mobilen pep om ost, som jag anat.


Tog en Marborolights, skrattade insåg att jag hade saknat.

Insåg att jag redan var fast, satan!



Ingen säger de som Säkert, det är säkert.

"Jag var nog värd all stryk som jag har fått, från alla ni som gjort min så kall, och jag grät mig till sömns efter da´r. Dom säger att det ska vara kul att vara ung och fri , att vara fri från förpliktelser- Tjenare?! man skulle ha en kille med bil, man skulle ha en kille med hoj, jag var inte hel- men jag visste vem jag va- så jag grät mig till sömns efter alla da´r.
 Vilken jävla lögn att det ska va ens bästa tid.?!"

Lördag blir det årets fest, Mickan vännen kommer ner hit och vi ska riva sönder denna staun.! I dag ska vi åka båt och grilla på en ö. tacka vet jag vänner som gör roliga saker för mig!


underbart.

Sedan deppen i lördagskväll med för mycket gammalt och skit som kom tillbaka har jag rest mig ännu en gång. Bra sagt Elina, det svåra är inte att rammla- utan att kunna resa sig!

Nu känns de toppen. ja ärligt, jag är glad.! ut i fingertopparna. I går grillade vi på stakholmen tills det blev natt och skrattade och myste i dag är det chill och solning på Saltö som gäller och ja... allting känns nästan perfekt.! Skolan funkar bra hästen går toppen, ska hoppa på gräsbanan i morgon och i går va vi 4 ladies som galoppade på gräsvallen, underbart! I dag veterinären (vaccination och koll av lungor) och nu blir de frukost och ny pressad juice.

ÅÅHH tänk om de blir USA!!! jag kan inte sluta hoppas de vore så outstanding att få en sån chans, det finns inte på min karta i alla fall=)!

Varför är de inte torsdag? För då hade inte varit nästan perfekt, utan 100 % perfekt.

För nu har jag frihet i blicken!

jag går in till stan.

Det var vår ute och jag frös inte ens, tittade ut över gästhamnen tände en marboro lights och mös lite för mig själv. Trots att klockan var halv elva på kvällen var de massa folk ute, hundar, cyklar och par alla dessa par som är ute och går mitt i natten på en söndag. Jag såg en tjej som var "mysigt" fin klädd hon skulle nog in till stan och kolla på film med någon söting.. det såg så ut i alla fall. Linne och luvtröja is tha shit i tell u..

I går va vi i Torestorp Kristevalla, det var en mysig anläggning. och de gick sådär. kom jsut utanför plac i första 1 metern och sen va hon mongo i andra och fick 2 riv. Onsdag är det Camilla träning på gräset (har slutat för sandra nu. camilla är tusen gånger bättre) och söndag tävlar vi 1m o 110cm på gräset hemma i Kna. Onsdag blir de drink på nivås uteservering (Olerys såg mysigt ut vi kanske ska dra dit?)

I dag är de inlämmning av Pm. et i ena ekonomi kursen. Tror att jag nog hinner klart om jag inte sitter och larvar mig med sådant här    .;-) så jag ska ta tag i frukost och plugget och typ hoppas att torsdag kommer fort, för då är jag ledig och annat bra med.

" När ska de blir inne att vara som jag?"





 


Harmoniserat.

och ändå fortsätter jag med ciggaretterna. dessa små kemiska fabriker med bensen, nitrosaminer, formalhyd, cyanväte och tusen och åter tusentals farliga ämnen. Inte lika många, de ska tilläggas i dag 3 stycken. kommer bara gå åt helvete.!

Ja du, rätt gammalt är du, rätt trött också faktiskt, hyfsat patetisk och rätt efterbliven, kan aldrig känna ansvar för andra, aldrig ta hänsyn. spontan är ett för fint ord på det du sysslar med. Tror du att jag alltid kommer att svara på vartenda dumt sms (vad vill du med dom föresten?) men när jag försöker styra upp saker och ting. ordna så vi kan ses, snacka, catcha up. Men sen känner jag bara- nej orka. För du vill bara ha mig som en liten bol i din hand du kan leka med när de passar- och jag är inte någon boll. så de så!

Sedan valborg har jag varit i någon form av bakis/trött rus. Min hjärna är frånkopplad känns det som. Jag vill så mycket men mina tankar vill inte hjälpa till, mina hjärnceller vill bara tänka på det härliga! och på annat..

piis out peeps Nu ska jag o Linn till nivå och ta en drink och jag ska röka på uteserveringen. och de är rätt bra de med faktiskt.

faller a.!


I går spenderades valborg på Nivå med förfest hos toshi, de var en gyttans kväll för vi drack vin med jordgubbar och jag hade i alla fall någon form av vår tema med linneklänning och blommig väska (ska tilläggas att de var satans kallt tidsvis, typ när jag skulle röka etc.) Vissa saker va kass, typ stackars Linn, andra saker var kul.

-Åh vad jag är kär i sotaren
- Men Alva han har ju fru och fem barn?
- ja de vet ja väll, därför ska jag bara vara kär i han till torsdag, max till fredag. Sen ska jag bli klok igen!


Snart.. snart snart kommer sommaren på riktigt, de ska bliså sjukt underbart att slippa skriva massa skolgrejer och läsa massa jobbiga böcker, nej fan kunna glassa och läsa skönlitteratur- det är att längta till. Men nu kommer det en helg.. som tidvis kan komma att se lyckad ut  ; -) hålla tumme* och spec på söndag för då ska Toran o jag tävla igen. wie.

Om han satt mer ner skulle han få ligga mera- de facto!

RSS 2.0