Du låter allt falla.

I lördags va de maskerad. Vi var porriga och coolast, troligen fullast oxå.. Ingen kan få mig att skratta som du.
 
"Snälla lägg ut mig på blocket så jag får lite kuk någon gång.!"

Undrar hur den annonsen hade sett ut,...
Kvinna i tjugoårsåldern, med storm charm och talfärdighet, söker man, gärna rolig, politiskt intresserad (sosse) Ska gärna köra en Volvo och kunna förstå vad de är för skillnad på R-fälgar och inte. Gilla 90 tals musik, spela något svår fångad. Inte vara efterbliven. Och klara av att vara tyst och skippa tugget.
Känner du honom? Skicka han till Elga sugen 88 i så fall!

Tack och lov så behöver inte jag läggas på blocket.. inte ännu i alla fall=P

piis out peeps.

leka.

Leka är oftast en rolig sysselsättning. Med tex boll, klubba och vänner. Leka med är en annan sak. Som liten ville man alltid bli lekt med. Nu som något mindre liten, kan känslan av att bli lekt med inte alltid vara så speciellt rolig.

Här går man och tror att vi är på samma våglängd, att vi hade samma typ av intresse och förtroende. (borde ändå klandra mig själv som har kännt dig i massvis med år.) men det hade vi visst icke. (för 700elvfte gången? hm... ) Nej så kommer de fram saker, dels att jag har den högre moralen av oss två. Men även att svin är ett för fint atribut på dig som person. Samt att det finns en till person som du gör så sjukt mer illa än du någonsin kan göra mig. fast sveket gör att jag alltid kommer att se på dig med nedlåtande ögon och tycka synd om dig.. Att man kan ha så dålig karaktär och tankeverksamhet.. men ändå blir jag sur, ledsen, sviken och ytterligare en aning mer bitter mot det manliga könet ( stackars dig Putten som för bära upp all snällhet som erat kön har). Ja nu drar jag alla över en kant. Men ja är fan pissed.

Jag kommer få ånga detta inlägget och troligt att det snart är borta..


Nu kan du få mig så lätt..

Om jag hade lite mera saker att gå på hade jag kanske kunnat förstå, för du vet sommaren kommer gå så fort. det gör den alltid. Sedan blir de höst. jag längtar alltid på något konstigt sätt till hösten. Fast ändå så får jag ångest om den.Jag älskar mina rutiner, att ha ett fullpackat schema, att inte ha någon form av ledig tid att tänka igenom saker o ting. de verkar jobbigt att analysera saker. Aldrig får man sådana svar som jag söker. Så lika bra att göra massvis tills jag är så trött så jag förengångs skull kan sova.

Känndes helt overkligt att va vid 69an, 41an och alla andra gammla goa maskiner på Årevalls igen. Kom ihåg varenda liten sak i maskinhallen, annars hade iof varit illa men men. Blev helt rörd av att se Dzennie igen o Amela o Jojje och de andra på mitt gammla goa glada skift.( är denna veckan på de andra) men dom är helt ok dom med. Känner bara en stor stor tomhet varenda gång jag går förbi Ettan mot Eb- Anna. Gud Anna vad jag saknar dig min fin fina vän.

Samma sak varenda dag. På morgonen satt Anna redan vid rökbaren, med sin döskalle tatuering, sitt Anna vid halndleden, kladdigt smink. oftast. men ändå så söt o fin..rökte sina JohnSilver, en jättekopp med kaffe, skrattade och Ola stod lite med på ett hörn. trots att han inte rökade..På andra sidan stod min lilla blommiga kopp med chocklad i. Ett paket med Mbls ligger redan framme. EMMAS CIGG står de på. TA INGEN UTAN ATT FRÅGA=).. alltid fattades de ändå cigg.. men vad gjorde väl de.?
hela tiden från februari til snön var borta satt vi sådär. Timmar och nästan dagar om man räknar på det hela. Tills våren kom och ångesten med högskolan o allt. Sedan satt vi ute i gräset. halva eftermiddagarna, hämtade pizza i pickuppen. Snackade om att vi inte ville bli som alla dom som skulle jobba där hela livet. aldrig! Om Annas Fidde och david och hela baletten. Om min ångest för att allt bara rann iväg... Att vi båda ville bort. fast ändå inte.. Minns den sista fredagen vi båda var på Årevalls. Alla önskade oss lycka till och verkligen menade de. som om dom höll med om att vi var lite mer värda än att packa plast hela liven.. Och vet du- de är vi oxå!


Vi är inte sånna som i slutet får varann.

tell him.

Har varit en helt underbar tid med älskade Sophie hemma. Nu blev allting tomt igen. Tårar bara kommer. För vet vem hur många år och lång tid det tar innan man får se hennes vackra nuna igen?

Midsommar då, trevlig tillställning i Halmstad som vanligt. Jag var bäst på att äta gräs och äta god mat, vid elva tiden blev jag en bitterfitta pga för mycket trötthet, vin och allmänt bråk. Slutade med att jag drog igång deppet på altanen med rosa skjortan och massvis med ballader.! och fick dela en badenbaden madrass och uppknäppt sovsäck med en trött jävel som nog var mer sur på mig som inget fick. haha.

I går var de mys mys hemma på borggatan och rosa cigg och en natt bestående av 14 timmars sömn.=) Nu ska jag duscha, göra mat tills jobbet i morgon och sova. och inte tänka en tanke på alla skit deppiga saker som finns här just nu.. För de är sommar o sol och det finns vänner som ska fylla en liten del av det stora hål som alla våran älskling lämnar kvar hos oss i sverige. men just nu rammlar jag isär.

b.day

Blev sjukt lyckat. trots Sveriges fiasko i fotbollen och att detta fick oanade konsekvenser.Men what ever.

Först blev det lax och lite vin sedan blev det melonlikör och lite sprit och tillslut dans innan avfärd mot Nivå. Tjänade 500kr genom att kissa vid Pms fina buskar- lätt värt de!
Efter detta blev nivå och helrör givet för att sedan dra till pirren i ett något ostädat skick ;) Vid lite efter tre hungrade magen efter fett och mat och kebab tallrik lockade. men eftersom de var b.day blev man tamefan buren till michelle´s i Kbs famn, fint de.!

Så tillslut kolon: fin kväll, fint folk och tack snälla för alla fina saker som jag fick och för att ni ville komma och fira min lilla dag:=)! Nu sömn och nya tag för midsommar är bra fint de med ibland har jag hört....

(Nu är Toran på bete och Emma har seperationsångest för sin älskade snutta som ska vara ute på natten)

over and out peeeps.

student.

Grattis till alla och tack för alla fester man fick vara med på;) Torsdags var lätt utgång med Linn och Sophie o hennes syster Anna o Mia maria.
Fredag var stora grattis dagen och maud. Lördagen spenderades i Växjö med vip bord på Loft med Soph o 2 bratts. Trevlig tillställning. Sedan i dag blev de hoj och fartkännsla i 230 km typ fint de.! I morgon golf med Jimmie och häst ;)


och hon du älskade, och kanske älskar än. Spelar de någon roll egentligen- eller allt egentligen.? och vem kysser henne nu.? dom läpparna om du kallade dina...försent..

dvs.

Jag baura skau deiit! För då bleir jau båålau neöjd.;)!

Finns.inget.att.skriva.för.min.ständiga.lycka.kan.inte.beskrivas.i.ord.!


Att flytta ner till Kna var det bästa draget i mitt liv, att ha Värnamo som andra hem är helt underbart, att ha Toran som häst är toppen. Att vara laktosintolerat gör mig inget för jag kan ändå äta ost!

NNNÅÅÅÅ.( och en hoppspark)


Välfärdssystem

I dag har jag bara pyst runt i stallet hela morgonen. sånt är underbart. I går jobbade jag hela dagen och de var rätt okej faktiskt. Men stackars lilla gerbilen. *tår*

Helgen var vi hos Robban som fyllde år. de var rätt bra ös och jag fick in min livs första och mest klockrena käft smäll (han hade visst lite mer färg på den ena sidan ;) hehe då är jag nöjd.) Sen rekomenderar jag att Ronneby Bk inte vistas i avbytarbåset. haha.

I övrigt kolon: jag är glad, typ gladast på jorden, allting är helt jävla underbart, visst det kan alltid bli bättre. Men fan jag är rätt nöjd och tillfreds just nu!

That´s all folks. out.!

ost.

Kalmar var stället gör helgen, Håkan, jag älskar dig! framför allt dina texter och att jag alltid ser dig när det är sommar.

Var är den stora poeten som jag var förälskad i? Finns det en plats i hennes värld för två? Snälla skicka ett vykort för jag undrar så..

Takida var  feta, och bra röj. tråkigt att Elin inte pallade trycket och att jag fick en armbåge i huvudet, och skor försvann, annars var de ett lyckat springbreak. Palace skulle visst ha efterfesten. ha vilket skämt! Värsta långa kön så alla Karlskroniter drar hem. vissa till Pirren. jag drog hem hem och sov och var otroligt bitter. jag blir så trött på en viss person. Och jag vet att du inte ens förstår att det är du och hur Bsviken jag är på dig! Men de fanns andra som räddade upp min bittra natt  ;-)

Just nu rökes bara mina Mbl, röda prince och jag hade en dust i torsdags, men jag tror att den kommer att vara givande längre fram, för rökning är visst skadligt har jag hört.. tss.fast gott.

Jämmt jobb, skola och upptåg, aldrig sömn aldrig tid, aldrig slappa, aldrig tid till något som ger mig inre frid, typ som en dag på stranden, eller en natts sömn.

Nu ska jag hjälpa Elina med ekonomin och jobb hos Robban i eftermiddag, sedan får tiden se vart vi hammnar, men jag tänker då rakt inte bli sårad. så naiv är jag inte.

piss out. Kärlek till er fina för jag är lycklig nu!

RSS 2.0