nytt kök.

358368-6
Pappa är här och renoverar.. en bild innan så blir de en till när det börjar bli färdigt.

hallå-posten?

I dag väntar jag på en kvittens på lite böcker som folk ska få i julklapp. så det mååååste bara komma i dag annars kommer jag vara bitter hela dagen och det vill vi juh inte för jag ska på julfest i Värnamo i kväll, ska bli så mysigt. Hm. så den som har en longeringspiska- smisk på postmannen, spring, jag vill hem nu.

piis

hemma.

Idag saknar jag värnamo, konstigt såsom jag har ratat allt som har med den stan att göra. Allt agg mot Harrys skitsnack osv. Men i dag vill jag bara hem, hem till familjen hem till mina vänner. Och till Homie min kaninisimage5Hem hem som folk säger. har till och med satt på radio p4 jönköping för att höra lite hemmakänsla. (och till Thulefolket- de var pettson och CO. best ever) Men i morgon tar jag bilen hem över börjes och tar en räkismacka på takeaway.yeah gottis..
men idag ska jag till Frivården och hänga runt och kolla på folk och fråga saker om mångfald etc blir nog bra, hoppas jag på i alla fall, ska därefter till stationen och fixa med gtb biljetter och till partaj och hitta mina sista klappar, kommer bli toppen! Ja trots allt en rätt bra dag, jag ska väl rida i eftermiddag oxå, inte två timmar med tjejerna som i går, men till Icalunden och runt i lyckeby bostadsområden( gatlampor) mh., ja de tror ja blir toppen. Over and out.

död åt.

Vad allt som blogg heter och dra åt helvete med allt annat som jag stör mig på. Dryga.

helt vanligt återfall

Egentligen har jag tusen saker att skriva här så som att jag hjälpte en att få igång sin bil med hjälp av startkablar och kännde mig otroligt stolt och som en härlig vardagshjälte! Sedan att jag va i vmo i torsdags och hade en rolig fika med mia. sen att jag har fått beundrarmail på fejan. Heja mig! sedan att jag tränade Tora i lördags och att vi hoppade jättehögt, att jag har lärt Nicki (den andra hästen som jag har haft hand om) att orka galoppa hela volten i vår lilla padock, att putte och jag har bakat saffrans kaka, att jag ser framemot julen och att få vara hemma och att åka bilen hem på fredag och att få krama alla jag har saknat. Att min dator snart kommer hem igen och att jag ska hämta ut min jacka och att jag har mat redan färdigt i dag, bara att värma och att jag ska snacka skit med anna sen och röka sönder mina lugor och att jag behöver pengar och att jag borde göra något vettigare än att sitta här, tex tjata på göran så jag kan jobba lite, sen bestämma luckor till köket och etc etc..

men det ända som jag tänker på är mina val verkligen rätt.?

Hur vet jag att de som jag har valt att plugga nu är det som jag vill göra hela mitt liv? Att bo här nere där det är storm varje dag, att sitta och dricka sprit på nivå` Är de så här de ska va? Varför måste jag altid analysera all skit och tänka på allt typ hundra tusen gånger. SVAR SÖKES!

"Jag släpper din hand för ett helt vanligt återfall och Lika vardagligt snygg som i går-så kom inte för nära du vet hur de går."

©emma karlsson the one and only

RSS 2.0