so long.

sömn. jag hade behövt mer sömn mer tid att vila, känns som att jag inget gör men det finns ändå ingen tid för mig att sova. var uppe tidigt i morse och var tvungen att ta en dusch för att ens öppna ögonen, sedan ska jag gå ut i kväll och hur ska jag palla det? Har i alla fall fått höra att det är smörgåstårta som gäller. Me like!

Läser en bok som jag har lånat av Elina (ännnu inte likabra som den jag lånade ut) men de tar sig kanske, det är Magdalena Graafs bok i alla fall.


I går myspys filmen ciderhus reglerna och god mat, bowling kvällen innan med tre hela strikes. Har väl gjort bättre och sämmre serier. Ångesten då. har jag den denna veckan? Jo kanske lite ständigt, men mindre påpockankde än vanligt, kan man på något sätt känna sig ganska lycklig såhär en sen januari dag? Mitt jsälvklara svar borde vara, jo emma nu får man ha ångest för du har inte sett solen sedan i söndags och du ska ut och rida i ösregn och storm är på väg. men ändå känns saker och ting rätt okej. Ja faktiskt. Får väl slänga på mig sydvästen (om jag hade ägt någon) och känna hur de kalla regndropparna luktar och känns mot mitt ansikte, och kankse kan det även vara lite skönt att bli blöt.

fråga kolon: vad ska jag ha till min svara kjol i kväll? (jag tröttnar aldrig)

helgen då.

Uppdatering kolon : (jag tycker fortfarande att det är roligt).

Sofie och jag shoppade och åt luch i torsdags i staun.

I fredags kom Mia Maria till mig efter viss tåg försening, men vad spelar det för roll när vi sedan korkade upp ciderna och vinflaskorna? Ingen alls för kul hade vi alla fall med incidenter som tejpen, kissapå dansgolvsdansen, tysken taxichauffören som snackade spanska och ändå askul när Krille ropade till tjejerna att vi hade tagit deras taxi! jag lite tändar urballning på efterfesten och way to much alkohol hela kvällen.
på lördagen va de sightsing och ösregn och jag tror att vi forftarande var fulla för så mycket brukar i alla fall inte jag skratta annars, när vi satt på Max inföll sig tröttheten och ja och mia drog hem o slappade.

Kvällen va jag själv på tv- ovanligt men trevligt. hehe kolla sisa tampen på fredag. Söndagen va soft men picknick och promenade till stan och inkö av räkmacka och chockolad. I dag har jag städat(behövdes) sedan ska jag plugga byråkratiboken och hoppas på att Mia lägger upp bilderna på fejan så jag får gaaarva mera.

piis out.

meninglös

I dag hm. ja meningsfull föreläsning i morse, i går totalt meninglös distanskurs skit som jag gärna hade sluppit om jag hade kunnat. I eftermiddag helt meningslös oxå, har betalt lite räkningar och inte ens bäddat sängen. Fick i alla fall lite lärdom på Oprah innan och bara det visar hur meningsfullt mitt liv är denna eftermiddag. Annars ja, lite party på fredag ska bli trevligt. I dag lite ridpass och jag borde vekligen smörja, allt är sååå skitigt, får ta tag i detta faktum och kanske gör ´något av denna dagen oxå. Har föresten hittat Toras uppfödares hemsida och lite administrativ skit, så lite har jag gjort i alla fall. Ringt till Göran chefen oxå, som skulle fixa lite jobb till mig v 10. Hoppas.. i need the money badley. so no more no less i`m out of here. men förs piggelin.

breethe.

längat till våren.

Längtar till värme, både mentalt och fysikt, allt blir så mycket bättre när man inte behöver ha vantar och röv värme konstant. Allt blir så mycket bättre då- inbillar jag mig i alla fall, fast sen blir de tyvärr inte alltid så ändå, för allting är likadant bara lite mindre dött och det är väl bra.
Hörde en som pratade på tv innan om att dö. om att leva i nuet och att man ska tillåta sig själv att våga leva. Det är kanske det som jag skulle göra. tyvärr så har den mörka musiken som jag har en viss förkärlek till (tack för den boman) etsats sig som tuggummi på mina trummhinnor och ögonlock.

Nu faller mörkret över stan, och du går runt och sparkar löv.

Lägesrapport kolon; I dag är i alla fall mina 30hp klara. Är som sagt helt studieledig till måndag då drar de igång i gen. tills dess ska jag få bort min förkylning hitta botemedel mot ångest och börja röka mer och dricka mer gott the och kolla på havet som jag faktiskt har runt knuten- och det har väl ändå inte alla som lyx.?

Sedan är väl ändå inte Thåström så mörk som manson så jag kan lyssna på hans skiva i dag  som kompensation och ändå få min dos.

mitt i natten

Eller bra snart i alla fall. Har varit hos Amanda och kollat på film med Elina och Niklas sen kom någon Kalle, som btw va as lam. Men ja sånt oviktigt är inget att dela med sig av. Har varit i Gtb på upplevelse med pappa ni får alla se nästa helg kl 19.30 på tv4 så förstår ni vad jag menar.=)

Annra består mina veckor dagar månader av gråhet, ångest och plugg samt en del häst oxå. Nu ska Anna lämmna mig kvar där ute, kommer verkligen sakna henne massvis. så tröökigt.
Tenta på tisdag är inte direkt färdigpluggad men det kommer jag för hoppningsvis att bli till dess, annars får jag väl hoppas på någon form av högre makter (som har visat sig på ett annat sett denna veckan) Om man nu får tro på öde och sånt så kanske det är någon form av något som vill ge mig en knuff åt ett visst håll. Och jag tror att det kan vara ett par trappsetg nedåt men vad vet jag- endast spekulationer. I morgon blir det träning för hela slanten. Ska bli väldans roligt faktiskt. Heja Toran och Emma!

piis. och förhoppningsvis godnatt.

nu är köket klart.

358368-8
Eller ja i alla fall den delen som pappa gjorde. Disk bänken är ett senare projekt. Fint blev de i alla fall

RSS 2.0