fest i afton..

Nu väntar jag på att elina ska bli klar så vi kan dra ut till kåren och ah de trevligt. Goos vecka Goos helg att komma.. nice all over faktiskt!

Jag ville va som hon.

Eller han ja det spelar faktiskt ingen roll.  Bara annorlunda ibland...

Hennes utsikt var en botten. Hennes drömmar var en flopp, nu kan det blåsa vart de vill, för de spelar ingen roll.

I morgon ska jag med Ssks girlsen och titta på någon rock star från La. ska bli en spännande upplevelse, faktiskt.! Uppdatering kolon:

Ny boxplats från o med 1 april.
Har fått dressyr träningsplats
Betalat alla räkningar och är nu mera pank... igen..
Skoning torsdag. Uppmanar alla hovslagare att börja bli nåbara!
Ska på jobb intervju nästa torsdag på Abb. nice..
Ska jobba i vmo lite med nästa vecka om farbror Göran fixar de..
ska på schlager på fredag.. wieo
Ska supa mig apa på lördag.(eller hur hyacint..?)
ska börja ny medicinsk behandling hoppas att den funkar. håller tummarna.
Har gått över en timme i dag i ösregn med gibbe och Ida och försökt att få ordning på allt.
Ärligt talat fick jag en del luft i hjärnan.
Ska ut med Catta och galoppa om en kvart.. så jag måste byta om (Anton sluta glo in här tack!)

din kajplats i etern.

>Ny hårfärg.

Blond.. men lite mer och lite snyggare. ovant men behövligt. Har för övrigt varit på chockoladmässa.(fanns inte en enda penis) Men gott va de.! Nu blir de melodifestivalen hos Jossan och chaplin pizza..

over and out.

jag blir så arg.

På Tre mobilabonnemeng, på swebank som är dumma i huvudet, på bilbesiktningen som hade bytt vecka ytan att meddela, på frivården som inte har några uppenbara problem, på klrk som har kassa hagar, på att min mobil är spärrad, på att mina skor är smutsiga, på mitt skoskav på att allting bara krånglar och jag har way too much östrogen i kroppen just nu. Trött på massa dumma sms hela iden. JAG kan INTE taemot när mobilen är spärrad- svårt eller.? arg på min själv oxå för att jag är arg för skitsaker, och arg på dig för att du inte har något vettigare än att läsa min argablogg.

Tre (3) kan dra åt helvete!

.

snälla.

Jag har två förfrågningar.. Blekingebor va fan har ni kvar erat julpynt för.? Över allt finns det stjärnor ljusslingor, ja till o med i Hoglandspark.. i stallet osv. Då vill jag upplysa er om att det finns något som heter tjugonda Knut som infaller den 13 januari (1 månad sen) Då dansas julen ut enligt tradition.. jag er er snälla. ta till er av denna tradition och ta bort all julskit innan våren kommer. please..

Sen du Björn Gustavsson- Jag förlåter dig för din dåliga minmik, och ditt taskiga namn- gift dig med mig. Du är så förbannat söt.. sen sitter du faktiskt på den blåa sidan i parlamentet och de gillar ja=) Och du Ida det är lugnt vi kan vara kära i honom båda två. men du Björn..det går bra att ringa mig och säga ja.. du att du älskar mig..(plagiat på den underbara bassetgubben från nilecity)

nu återgår jag till studierna och sedan träning i kväll i veckan är jag nog mest pank. fast rätt gött på andra sätt ändå.
Piiis!

based on your smile..

I´m betting all of this might be over soon.. Gud vad jag älskar honom, mannen musiken- Jack Johnsson.
Får tacka den där Anders Åsgärde som spelade honom dygnet runt när jag hade en av de bästa sommarnar i mitt liv, med Flahult, fyrhjuling, skratt och renulten.. som ännu inte hade sett sina sista dagar ( ja den är skotad- och de skär i hjärtat)

Fick i veckan påståendet: säg mig din första kärlek, din mammas egnskaper och hur din första chef var så ska jag säga dig vad du är för människa.! något läskigt och lite abstrakt men jag började fundera. Mamma visst, chefen Lasse som var en mysgubbe med för lite hår på huvudet-Fine dom är jag på det klara med... Sen kom det där med första kärleken (han påstod att det skulle vara en häst) jag är nog av en annan åsikt-? När jag kommer på vem som egentligen är den första som är den där kärleken som gör så ont i hjärtat, som gör att man hela tiden mår illa på ett underbart sätt, att man alltid ser perfekt ut i hans spegelbildögon.. Då då vet ja... Och ont gör de nu med.. fast inte på samma sätt.  det ligger en gnutta av skam oxå (Jag såg föresten att en gammal klasskompis hade tagit hans ovanliga efternamn) Tänk, tänk om han är gift? ush ja...

I dag har jag badat och insett att jag är en kärring. jo inte till åldern och inte att jag insåg att jag hade hängtuttar. nej så är inte fallet (dom är för övrigt likadana som när jag var 16) Jag är en kärring-för jag är FEG! feg jag? jorå vågade inte hoppa först, tog mig dock i kragen och hoppade från den där trampolinen (men lite rädd var jag) jaja får väl överkomma mina mentala hinder och acceptera det faktum att jag är en käääriing. (ska vara ett visst Martin Skärin uttal på det sistnämnda)



"Hon vill inte dansa med dig"-klockrent

en sån där.

Grådag, mest inte gjort något förutom sprungit upp och ner i tvättstugan. I går va de lite utgång och spel, som ballade ur till en viss grad. Tog min kebabtallrik på styret och cyklade hem vid halv fyra i natt, jag tackde mig själv i morse för att jag orkade göra det i går..

Du får om du vill, det blir trångt för min soffa är smal- men den rymmer en dans.Och kärlekensvis blir lätt en kliche.. Men löften som ges faller alltid om kull, så för din och för min men inte för kärleksskull-Kom och utmana mig i natt!

Så allting som du sagt, eller gjort eller vill hålla kvar, och allt som jag har fördömmt och förnekat det blir en springade natt med mina tappra små ben, och allt blev så mycket och kvoten är nu full.så för din och för min men inte för kärleksskull-Kom ge mig allt i natt.! Någon har valt att bestämma hur kärlek går till med regler och rådså därför i natt vill jag älska så som fåglarna vill.. för vilsen väntar på en värmande vän, så håll om mig i natt!

Jag har hört att jag faller med flit? det kan nog ligga mycket sanning i det.. och jag vet att jag är usel och trasig och klen men i mina ögon ses bara ett glatt sken.. En trött kommentar ringer i mitt huvud: "börja om och börja om ge bort de du har- men inga svar?"


klippning

I dag ska jag klippa tora och Priden de ska bli kul men håååårit! skulle egentligen på fest hos Amanda men får man tag på en klippmaskin så får man ställa in festandet. så är de.. i går var jag i växjö och shooopade med Elina. piiiis

RSS 2.0