Barn i en vuxen värld?

Det var nog höst eller nåt, vet att jag hade vantar på mig i alla fall. Anna hade det nog troligen också, vad vet ja?, det var en massa år sedan. Vi gick och drog upp pinnar där "Gröndals leden "skulle gå (mitt igenom våran koja) Som hade ett reningsverk och som hade en jätte mysig sitta och titta på fältet gren. Vi var skit förbannade- ingen väg igenom våran koja och vårt reningsverk!
Barn som vi var drog vi envist upp alla dessa oranga och träpinnar (Va det blåa också?) Och jag vet att jag kände att jag hade gjort något vuxet- en förändring- fått min vilja igenom utan att gråta och/eller gnälla.
Nu går vägen där i alla fall.. ingen koja inget träd.. men det är 70väg i alla fall-det är inte illa.
jag vet inte om barn gör sånt som vi gjorde när vi var små, dom kanske bara spelar data spel och leker med tuffa dockor.
kan säga att jag är ett barn som leker med tuffa dockor- om jag någonsin har vartit de, men jag är ändå inte vuxen, eller.? Har köpt lägenhet, kör bil, handlar min egenmat har hemförsäkring etc etc. Men smygtittar gärna både på Teckad film och gammla barnprogram. Kan man vara en lillvuxen? en ung vuxen? eller slutar man bara vara barn vid 18? eller är det vid 20 då man slutar vara tonåring.?

image2

Vuxen.? ush jag får ångest bara jag tänker på det. men det är väl bara att hänga på och så får man se om man blir en bra vuxenmedborgare som tar sitt ansvar. Kan man inte sätta en gräns göra ett test eller ska man bara vara barn tills man blir pensionär:?

jag gör ändå som jag vill- för jag är vuxen!

Over and out


Blogg- Ja jag har längtat

ÄNTLIGEN..
Har på något sätt försökt och försökt att hålla mig borta från allt vad Blogg heter (jag blit väldigt lätt beroende av sånt här.) Men sen var jag inne på MissQuist´s blogg och kommenterade hennes inlägg ocg kännde- Äh fan jag älskar juh att skriva. Gärna meningslös skit och om mitt slentrian och gråa dagar liv. Så Enjoy. 

Idag var jag i skolan och vi diskuterade Jan Hartmans bok som handlar om filofisksociologi (behöver jag säga att det är flummigt) Men otroligt intressant och häftigt att ingenting i denna världen ses som kunskap och sanning utan belägg( och vad har det egentligen)? Man kan enkelt säga att Jan Hartman menar att allt vi kallar för våran kunskap måste kunna stå igenom 3 stadier.. och då slog de mig.. fan de finns inte mycket av allt som jag tror att jag vet som kan stå igenom dessa stadier.. läskigt..Men som sagt otroligt flummigt.
I morgon ska jag på en föreläsning om feminism. as kul

over and out

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0